Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера осъзнах колко много си обичам колата!!!!! Тва е най-готината кола на света! Харчи по-малко от колите на приятелите ми, върви повече, вади най-готиния звук, има огромен багажник, а при свалени задни седалки отзад 3ма човека пушим спокойно наргиле удобно изтегнали се! Поклон пред хората създали Alfa Romeo 146 Това е колата за мен! Ааа и за всичките негативи относно това че се чупели - айде някой да дойде и да ме убеди как алфите са скапани: за 17 000км каране на тая 14 годишна кола се прецака един термостат, една пластмаска, спирачни маркучета и изгоря едно бушонче - обща сума на ремонтите - около 100лв!! За 2 години! Пък после да идват тия с немските кошници да ми се обясняват как италианските коли били скапани! А за удоволствието от шофирането, и това колко лесно се кара тая кола даже няма смисъл да говоря!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

• А аз вчера осъзнах че всеки голфаджия,когато иска да стане малко по-така си купува Алфа 156.
      Та случката е следната:
      Мацка на около 30 с опел вектра и дете на задната седалка се опитва да се включи в движението на колелото на 4ти км,като слиза от Г.М.Димитров,от там някакъв 18 годишен лешпер е в кръговото в най-вътрешната лента с въпросната бяла 156ца,като видя че жената се включи във външната лента до него и започнаха едни клаксони едни чудеса,от там мина пред нея и наби спирачките и за да не го удари жената се качи на бордюра на колелото,от там оня спира до нея и слиза от колата и почва да крещи като луд.
      Направо избеснях,и оня лайнар го спаси че бях на стотина метра от него пеша с дете с колело и куче,иначе щях да го размажа.
      Та въпросната шушумига ако чете тук,искам само да му пожелая от сърце,следващия път аз да се включа пред него и да ми направи същите магарии,обещавам му че за кола няма да помисли повече и ще ходи като колянов вал до края на живота си.
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Сигурен съм, че ако в колата не е била жена, лешпера няма да посмее да гъкне
        А пък и да го е засекла, случва се. Теглиш една псувня и си продължаваш, ква е тая мания да се правиш на мъж, не го разбирам аз това.

Comment

• Мдааа, на мен нещо подобно ми го направи един таксиджия миналата седмица и то не защото съм го засекла, нищо подобно, а защото не съм го пуснала пред мен в задръстването по Малинов, а той се включваше от пазара на Младост 1. Та ако не бях жена не съм сигурна че щеше да се отваря толкова. Та пак се сещам че искам джип с ролбари
          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
          159 1.9JTDm
          156 1.8TS ...exxxx
          145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
            Мдааа, на мен нещо подобно ми го направи един таксиджия миналата седмица и то не защото съм го засекла, нищо подобно, а защото не съм го пуснала пред мен в задръстването по Малинов, а той се включваше от пазара на Младост 1. Та ако не бях жена не съм сигурна че щеше да се отваря толкова. Та пак се сещам че искам джип с ролбари
            Или бухалка и лютив спрей?
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
              Или бухалка и лютив спрей?
              Ми да, аз от 2 години рева някойда ми подари бухалка, ама ...цъ.
              159 1.9JTDm
              156 1.8TS ...exxxx
              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                Ми да, аз от 2 години рева някойда ми подари бухалка, ама ...цъ.

Ако ще подарявате и аз искам една!
                sigpic

Comment

• Аз имам една, ама така и така освен някакъв сгърчан англичанин на Орлов мост, друг от нея не е страдал, така че я подарявам...айде, бийте се
                  Ама е тежка, ще трябва да тренирате..
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    Аз имам една, ама така и така освен някакъв сгърчан англичанин на Орлов мост, друг от нея не е страдал, така че я подарявам...айде, бийте се
                    Ама е тежка, ще трябва да тренирате..

Няма да се бием, ние с Гери ще си я поделим ))))
                    sigpic

Comment

• Хайде сега стискайте палци, защото току що се записах за участие в Първото национално състезание по шофиране за жени-Жена зад волана
                      Жалко само, че ще не може с личен автомобил и ще трябва няква КИА да карам, ако стигна до там де
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Айде, вчера ми отговориха и за последната съмнителна оценка...сега остана още един изпит да излезне, който жив умрял поне 3ка със сигурност съм вързал...та с 2 думи се дипломирах...

А днес ми отгвориха и от Дания, че ще ме приютят за една магистратуркa
                        партиии...
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• много смях има тия дни при нас,един мъж на 60 години от квартала е влязъл в едно магазинче за 1 лев и от там какво е направил...собственика го е видял той ми го разправя че го е видял с периферното зрение как си набутва нещо и му бръкнал в джоба и от там извадил едни прашки за 1.50 лв почнали да се гаврят с него да ги пробва как му седят а на мен преди 2 вечери в 10 вечертта си отивам към колата и излизам от блока и гледам на 20 метра от мене под една череша някаква сянка се движи бавно и се навежда,направих се на луд и поне си нося фенерче с мене леко го извадих а оня ме вижда и се спрех и го осветих и му викам абе ти кой си какво се въртиш тука по детската площадка?като видех не повервах...от там чувам и не вервам- Румене аз съм бе тука малко бутилки......собственика на един магазин плод и зеленчук рови по кофите по пейките за шишета толкова неудобна ситуация нема и за двамата
                          Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 08:30.

Comment

• Ей добре, че НЕ тръгна и ти да правиш магазинче, чееее виж до къде го е докарал собственика
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Айде днес и на мен ми направиха сефтето - вдигнаха ми колата, за пръв път, ама не в София, а в Бургас . Та станах спонсор на общината! Малко са спорни обстоятелствата, но и аз съм си виновен, но пък и те явно решиха да изкарат пари от СА регистрция.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Ей добре, че НЕ тръгна и ти да правиш магазинче, чееее виж до къде го е докарал собственика
                                аз още го обмислям за магазина за сега само карам стока на другите и е веселба абе искам си свободата а ако съм в магазин по цял ден требе да висим там а така работя по 2 часа на ден или ако искам мога и да не работя кога си искам.

Comment

Working...
                                X